Tilbygning

Tilbygning under professionelle forhold

En udvidelse af hjemmet er en stor beslutning, og der skal gøres mange overvejelser, inden man vælger at realisere drømmen. Når du får lavet din tilbygning af Tage Hansens Murerforretning A/S, så kan du være ganske tryg. Vi laver nemlig kun et stykke arbejde udført yderst professionelt.

Få totalentreprise til din tilbygning

Vi er helt med på, at det er dig, der har idéerne og os, der skal udføre arbejdet. Hvis du gerne vil have det så nemt som muligt, så kan en totalentreprise være en god løsning til dig. Du er stadig lige så meget med på råd i din ombygning, og vi laver ingenting, uden at det er blevet godkendt af dig.

Vi har kun samarbejdspartnere, som vi stoler fuldt og fast på, og som vi ved kan levere en tilbygning i den bedste kvalitet.​

Vi rådgiver gerne uforpligtende med vores store erfaring

At du ligger inde med mange spørgsmål, forstår vi godt. En tilbygning kan virke som et projekt af en uoverskuelig størrelse. For at få svar på de mange spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til os.

Vi har stor erfaring, når det kommer til at lave en ombygning. Vi rådgiver gerne uforpligtende og lytter til dine tanker og idéer.

Vi holder til i Silkeborg, dog har vi også kunder i Kjellerup, Ry og andre nærliggende byer. Vi kan kontaktes på 23 46 26 36. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os