Badeværelse

Renovering af badeværelse hos professionelle

Du bruger dit badeværelse hver dag. Til at gå på toilettet, gå i bad, vaske hænder og børste tænder. Derfor er det også vigtigt, at du har et badeværelse, hvor du føler dig hjemme. Det kan vi sikre dig hos Tage Hansens Murerforretning. Vi tilbyder renovering af badeværelse i højeste kvalitet for alle i Silkeborg, Kjellerup, Ry og omegn.

Få den perfekte funktionalitet

Det er alfa og omega, at dit badeværelse har den optimale funktionalitet og passer med resten af dit hjem rent stilmæssigt. Hos Tage Hansens Murerforretning går vi op i at rådgive og lytte til vores kunder, så vi kan lave udføre renovering af badeværelse som passer perfekt til dig.

Vi er overbeviste om, at der ikke er to kunder, der er ens, og derfor er det også vigtigt at have helt klare linjer om, hvordan netop dit rum skal se ud.​

Stor erfaring inden for renovering af badeværelse

Når vi bliver ringet op af dig, bliver vi først og fremmest glade for, at du har valgt os. Det er en stor ære, og vi lover at leve op til tilliden.

Dernæst vil vi via vores store erfaring i branchen skabe tryghed for dig hvis vi skal monterer et nyt bad eller udfører renovering af badeværelse.

Vi kan rådgive og vejlede om et nyt badeværelse helt uforpligtende, og det betyder, at du efter en samtale med os forhåbentligt er klogere på, om renovering af badeværelse er det rigtige.​

Kontakt os gerne i dag på telefon 23 46 26 36.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os