Kloakservice

Kloakmester tilbyder professionel kloakservice

​Har du problemer med din kloak? Så finder du et professionelt kloakfirma lige her på siden.Tage Hansens Murerforretning står klar med kloakservice til dig, hvis du har problemer med din kloak. Uanset om det gælder rensning, afløbsinstallationer eller en udvidelse, så står vi klar med vores ekspertise som autoriseret kloakmester. Vi dækker primært områderne Silkeborg, Herning og Viborg, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et kompetent firma, som har mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at udføre mange forskellige former for kloakarbejde. Hvad enten der er tale om en større eller mindre opgave, så kan du med andre ord trygt lade vores kloakmester finde den rette løsning til dig.

Få rådgivende kloakservice hos vores kloakmester

Når du hyrer vores kloakmand til en opgave vedrørende din kloak, så får du også rådgivning med på vejen. Vi kan blandt andet fortælle om materialer, myndighedskrav og vedligeholdelse. Alt sammen for at du kan få en god oplevelse hos din autoriseret kloakmester.

Vi har sat den gode service øverst, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Uanset hvilken form for kloakservice du har behov for, så løser din kloakmester altid opgaven med den samme professionalisme og entusiasme.

​Hvad koster det at få lavet kloak?

Den nøjagtige pris på at få lavet kloak afhænger af den pågældende opgave. Her spiller opgavens type og omfang særligt en rolle. ​Vores kloakmester sørger dog altid for at have konkurrencedygtige priser uanset opgaven.

Når du samarbejder med os, kan du forvente veludførte løsninger af høj kvalitet hver eneste gang. Vi forlader aldrig en opgave, før du er helt tilfreds med resultatet, og vi rydder naturligvis op efter os selv hver gang.

Din kloak fortjener god behandling – ring i dag

Det er vigtigt med en professionel kloakservice for at vedligeholde din kloak. Derfor hører vi også gerne fra dig og lytter til, hvad du oplever. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende råd med på vejen til alle i Silkeborg og omegn, hvor vi holder til.

Kontakt din kloakmester på telefon 23 46 26 36 for at høre mere om vores kloakservice og slamsugning. Du kan også sende en mail til tagehansen@tagehansen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud samt flere informationer.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os