Renovering af hus

Renovering af hus med kommunikation hele vejen​

​Er tiden kommet til, at du skal have lavet en renovering af hus, som du ikke selv kan løse? Dette scenarie er velkendt i de danske husstande. Men hvis du bor i Silkeborg eller i nærområdet, så skal du ej frygte. Vi har også kunder i Kjellerup og Ry. Tage Hansens Murerforretning A/S står klar til at lave din renovering, og vi gør det kun sådan, at du er med på råd hele vejen igennem.

Dialogen med kunden er opskriften til succes

Frygten for at lade andre komme til at pille ved dit hus er stor, og det forstår vi godt. Tænk nu hvis noget gik galt, eller du slet ikke fik det ønskede resultat. Vi garanterer, at vi er i dialog med kunden fra start til slut. Vi laver ikke noget i forbindelse med renovering af hus, uden at det er blevet godkendt af dig, og vi laver kun et resultat, som vores stolthed kan være bekendt.

Alsidig renovering af hus

Du skal endelig ikke tøve med at kontakte Tage Hansens Murerforretning A/S. Vi er fleksible og alsidige i alt, hvad vi foretager os.

Det er også gældende, når det kommer til at få lavet en ombygnig af hus. Vi har et tæt samarbejde med blikkenslagere, tømrer, ingeniører og arkitekter, så vi kan sikre, at du får den helt perfekte renovering af dit hus.

Du skal dog stadig kun kontakte os, og så sørger vi for at ringe til de nødvendige samarbejdspartnere, som du har ønsket, til din renovering.

Hvis du er interesseret i at høre mere, få inspiration til renovering af hus eller blot få en uforpligtende snak, så kan det foregå på 23 46 26 36. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os